Home > Audi Tt > Audi Tt Speedo Not Working

Audi Tt Speedo Not Working

Contents

Early in research I was assuming it was the magnetic ring problem, but being told B6s have a different setup has stumped me. I have it booked in at my local dealer and they're going to take a look. CarComplaints.com: Car complaints, car problems and defect information Latest News Nov 10: Audi 'Defeat Device' Lawsuit Targets 3-Liter Gasoline Vehicles Nov 6: New Audi Defeat Device Found? Bu videoyu bir oynatma listesine eklemek için oturum açın. my review here

COOKIE POLICY & PRIVACY POLICY It is now a legal requirement for all sites that leave or put cookies on a users PC to make you aware of this. Here's the post I started on this problem specifically: http://www.audizine.com/forum/showth...1#post10368807 Reply With Quote 12-30-201411:05 AM #10 Surf n' Turf View Profile View Forum Posts View Blog Entries View Articles Active Forum Main Model-Line Discussion B6 A4 Speedo not working right Results 1 to 10 of 10 Thread: Speedo not working right Thread Tools Show Printable Version Display Linear Mode Switch to Thanks guys for your help, thumbs up for good people! [IMG]http://*****************.com/smile/emthup.gif[/IMG] Reply With Quote dknl View Profile View Forum Posts Private Message View Blog Entries Member Join Date Jul 1st, http://www.vwaudiforum.co.uk/forum/showthread.php/70791-TT-Speedo-amp-Fuel-Guage-Issue

Audi Tt Instrument Cluster Repair

Ignored it til now but am now commuting to work and want it working as best as possible. #7 06-30-2011, 02:15 PM Audisaurus 2nd Gear Garage is empty, add Reply With Quote 12-30-201411:03 AM #9 Surf n' Turf View Profile View Forum Posts View Blog Entries View Articles Active Member Two Rings Join Date May 04 2010 AZ Member We are always looking for top class Companies to join and support this website, so to get more details of our excellent value advertising packages please email for full details. Sıradaki Audi TT Dash Clock Instrument Cluster Removal ..........

Hello,Thank you for choosing "Just Answer" for your query. Good luck This worked for me too, even though Fuse 7 is listed as "Reverse Lights" or something... Gas gauge bouncing around and no speedo. the clutch appears top slip before the turbo kicks in...ie the engine is revving but no accleration until about half a second later.is this normal and is it called turbo lag???

The computerized dash components don't work, either. - Bettendorf, IA, USA Add Complaint problem #37 Mar 252008 TT 4-cyl 38,800 miles A D V E R T I S E M Audi Tt Dash Pod Repair The car has 37,000 miles on it this will be the 4th cluster in the car. I am guessing the ECU...

other than that, spot on.

The rebuilt clusters from the dealer start at about $800. No, create an account now. RPM & Speedometer issue wont work sometimes. I have found valuable info on the VW forums however. #4 03-18-2011, 12:54 AM garruk 1st Gear Garage is empty, add now Join Date: Oct 2010 Location: Charlotte

Audi Tt Dash Pod Repair

Led's keep flickering and occasionally will not let the a/c work. #9 07-04-2011, 08:23 PM audinoob88 1st Gear Garage is empty, add now Join Date: Jun 2011 Posts: http://www.audi-sport.net/xf/threads/tt-speedo-not-working.126344/ Wenever it does not work, the tach does not either 3. Audi Tt Instrument Cluster Repair any idea what it could be? After a new cluster the fuel gauge shows low when its not.

It does show acceleration, but does so slowly and does not adjust quickly. http://da4design.com/audi-tt/audi-tt-convertible-top-not-working.php The contact took the vehicle to the dealer and they discovered that the instrument panel was failing and needed to be replaced. I have been working on this for a couple of years and finally have got the problem solved about 3 months ago. Fuel gauge at first showed too much fuel.

Register Photos FAQ Community Calendar Today's Posts Search GarageUsed CarsVendor Directory Search B5 Models Please discuss all 1996 - 2001 B5 A4 topics here... Then it started to move a little bit and around 10 minutes plus of driving the speedometer was working, but not extremely well. Sure seems like a Vehicle Speed Sensor (VSS) and/or magnetized wheel/gear diff problem. http://da4design.com/audi-tt/audi-tt-4wd-not-working.php It was like it had to warm up to work, which did occur briefy yesterday as well.

IF you wish to register and receive this message please email [email protected] to get instructions how to rectify this issue and join the site. then that night got home shut the car off and the next day went to work and the tach is dead. Go into module 17 and work your way through the output diagnostics until you find it.

Any duplicates or errors?

This is a replacement. dashtecservices batley 52.982 görüntüleme 1:09 Goodbye, Audi TT - Süre: 19:18. Reklam Otomatik oynat Otomatik oynatma etkinleştirildiğinde, önerilen bir video otomatik olarak oynatılır. SIMPLE EASY STEPS - Süre: 4:33.

I will be looking in there to clean contacts and can look to identify sensor then hopefully. Polo - Derby - Lupo - Fox Golf - Jetta - Vento - Bora Golf - Jetta - Vento - Bora - Archive Topics Golf MK1 - 1974-1984 Golf MK2 - vBulletin Optimisation provided by vB Optimise v2.6.3 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2016 DragonByte Technologies Ltd.vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright useful reference Add A Link Links must be helpful to the general public & to a specific resource (like a forum thread), or they will be deleted when we review your link suggestion.

Useful Searches Recent Posts Garage Reviews Garage Reviews Quick Links Most Active Members New Items Competitions Competitions Quick Links Competition Index Rules, Terms & Conditions Parts Request Parts Request Quick Links It is a software issue on all Magneti Marreli clusters fitted to Audi`s Also the loss/partial loss of display rev counter , speedo flickering etc I have repaired about 20 to my car is a 1996 audi a4 quattro v6 manual tranny i am a first time owner. #2 11-10-2010, 12:14 AM garruk 1st Gear Garage is empty, add now Currently it has 39,350 miles. - Laredo, TX, USA Add Complaint problem #36 Apr 102008 TT Manual transmission50,000 miles Car shows 1/4 of fuel in tank when tank is completely empty

The best source of information and repair of your instrument cluster would be BBA - reman http://www.bba-reman.com/catalogue/DetailedProduct.aspx?DetailedProduct=282 they provide a very reliable and economical service in both England and the US.I In UNDER 3 MINUTES - Süre: 3:15. A year later, two weekends ago, i replaced the intake plenum since my EGR passage was clogged. The mileage reading has also stopped incrementing.

A reminder that your email address on your account must be valid and working to receive the reset request. I have reviewed information on websites (edmunds care space at edmunds.com; Audi Tt car club at audittcca.com, etc.), and understand that this is a very common problem. Does your ever work. I bought the car from new there so i know there's never been any previous issues with the unit!

All works well. Donate to us! Read our funny complaints to see people who found humor in a bad situation. Düşüncelerinizi paylaşmak için oturum açın.

I wonder if its a connection issue in the back of the cluster? LinkBack Thread Tools Search this Thread 07-11-2011, 10:53 AM #1 Jose'sB5 Audiworld Junior Member Join Date: Jul 2010 Location: snellville, GA Posts: 15 RPM & Speedometer issue wont work Went and pick it up and was fine but a couple of weeks went by and started having problems with instrument panel no gas gauge speedometer temperature gauge or dash lights. So far, it's just the temperature gauge, fuel gauge, led display, and a warning light that triggers one of my headlights to turn off, but from what I've read online, the

Led's keep flickering and occasionally will not let the a/c work. Yükleniyor... All other instruments are OK. I removed the cluster fuse in the fuse panel inside my driver side door and re inserted it just so it would reset, but this did not help.