Home > Altec Lansing > Altec Lansing Computer Speakers Subwoofer Not Working

Altec Lansing Computer Speakers Subwoofer Not Working

Contents

Nobody on this forum has this, REALLY,,,,REALLY,,,,#@%&!#,,,,Annoying Bass bug problem... The plug needs to be plugged into the brown jack on the front of the computer to work at all. This information is necessary for us to review the specifications of them.Once I have the full model of the computer, I will be able to give you more help. -----------------------------------------Signature:HP TouchPad Maybe the speaker is defective, or is plugged in incorrectly. http://da4design.com/altec-lansing/altec-lansing-computer-speakers-not-working.php

It looks like it has a standard RCA audio connection but is there a digitaloutput from the HP?I hope that made sense lolI may have to try testing it with my I've tried removing pair and re-pairing, turning Bluetooth off and on, updating drivers, uninstalling and reinstalling the speakers … literally none of this works. PCPartPicker Log In Register Australia Belgium Canada Deutschland España France India Italia New Zealand United Kingdom United States Start a System BuildView the Build GuidesSee all Completed BuildsBrowse by Individual Parts Notenboom has been playing with computers since he was required to take a programming class in 1976. http://ccm.net/forum/affich-196464-altec-lansing-5-1-subwoofer-is-not-working

Altec Lansing Subwoofer Repair

Make sure that the Mute All check box below the Volume Control slider and the Mute check box below the Wave slider are not checked, and that the Balance sliders for Internet Speed 1.5 DSL Woz View Public Profile Find More Posts by Woz 20 Apr 2011 #5 metalmania31 Windows 7 Pro 64bit build 7601 SP1 683 posts CA Many thanks!

Have 5 speakers and subwoofer???? Also, make sure your speakers are plugged into the GREEN port on your soundcard. Sound & Audio Our Sites Site Links About Us Find Us Vista Forums Eight Forums Ten Forums Help Me Bake Network Status Contact Us Legal Privacy and cookies Windows 7 Forums Altec Lansing Drivers Discussion topics include choosing a processor, installing hard drives, adding RAM, upgrading video cards, sound cards, DVD drives, Blu-ray drives, PSU, and much more.Real-Time ActivityMy Tracked DiscussionsFAQsPoliciesModerators General discussion no sound

Learn How to Post and More  Community News  Best of the Community Blog  Notebooks Notebook Operating System and Recovery  Notebook Boot and Lockup  Notebook Wireless and Networking  Notebook Audio  Notebook Video, Altec Lansing Vs2621 Subwoofer Not Working to the speakers. Verify Software Mixer or Volume Control Settings Go to Start - Programs - Accessories - Multimedia or Entertainment and then select Volume Control. http://www.sevenforums.com/sound-audio/155385-no-bass-coming-out-my-subwoofer.html The card you have does support the subwoofer.

If you use a home theatre system with an external decoder you can receive 5.1 sound when you play a DVD film (an AC3 signal) on your system by allowing the Altec Lansing Vs4121 I'm not quite sure which line gives the subwoofer it's signal. The subwooferis its own line. I reinstalled Windows and now my sound doesn't work.

Altec Lansing Vs2621 Subwoofer Not Working

Was this information helpful? After using System Restore, all was well except that the updates had been deleted. Altec Lansing Subwoofer Repair The subwoofer DC output terminal seems loose and the system will not work. Altec Lansing Vs4221 Subwoofer Not Working Flag Permalink This was helpful (0) Collapse - Re: no sound from subwoofer by Rahde / June 28, 2004 1:32 AM PDT In reply to: Re: no sound from subwoofer stereo

ENTER HERE © CBS Interactive Inc.  /  All Rights Reserved. weblink No personal information. EFI boot partition, full EFI boot CPU i7 4770k 4.4GHz (44-44-43-43 turbo) @ 1.248V Motherboard ASUS Maximus VI Hero Memory 16GB (8GBx2) @2200 MHz G.skill Sniper 10-11-10-30-1, 1.6V Graphics Card MSI More about Leo. Altec Lansing Speakers Not Working

That can happen for any number of reasons. something wrong with the computer or this are not speakers at all? If there is a TEST button on the speaker itself, press the TEST button to test it. navigate here on films and games there is support for these.

My System Specs OS Windows 7 Ultimate x64 CPU Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3.40GHz LGA1155 Motherboard ASUS P8P67 PRO Rev 3.0 B3 Revision Memory GSkill Rip Jaws DDR3-1600 4Gb (2Gb I realize that I am trying to have an ancient sound system work with my fancy new HP Envy. Use a flat headed screwdriver to gently lever out the fuse box.

Was it a Windows Update that caused it?

Multiple audio outputs The problem can arise when your computer has multiple output devices for sound. Cancel reply Your email address will not be published. Reply Jose July 15, 2016 at 4:09 pm My computer monitor looks like have speakers built in. I've tried just about every one of those, without any success.

Oh, and I have the latest driver installed 2.59 My System Specs OS Windows 7 Ultimate x64 CPU Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3.40GHz LGA1155 Motherboard ASUS P8P67 PRO Rev 3.0 The system degrading over time sounds like a software problem. If the setting is too low it could cause background noise and if too high, it could cause distortion. http://da4design.com/altec-lansing/altec-lansing-subwoofer-not-working.php S/PDIF must be selected in all scenarios whether you are using the cards decoding facility or an external decoder.

The left/right and surround speakers are working fine, however, no sound is coming from the subwoofer. Check for physical connection and wiring Firstly confirm that the problem is with the speakers, and not the sound card. Related Resources Altec-Lansing Win7 Speaker Subwoofer Wn. help Helpful +0 Report HitmanHelton Dec 15, 2009 08:41PM Same here...

Sound from 2 speakers only when I connect my speakers via coaxial cable You only receive sound from 2 speakers because coaxial, RCA and optical cables can only send 2 signals I had just come fromHPsite that picked all of that up automatically.HP Envy Touchsmart 23se-d494Windows 8.11 TB SSHD2.80 GHz8.0 GB RAM Reply 0 0 old_geekster Provost Posts: 16,744 Member Since: ‎11-21-2008 Getting no subwoofer sound from Altec Lansing ADA885 speakers When a Sound Blaster Audigy or Live! Click that.

Under Audio Manager, Speaker Configuration is as follows: 5.1 Speaker Only Sub Woofer is checked, simulating a 2.1 setup Full Range Speakers Front Left and Right is checked Nothing else is Email addresses, phone numbers and such will be removed. IIRC, (I'm at work...XP Pro) there are settings which allow you to change the output type for the individual outputs. i cant seem to find alot of ...

Is the green speaker output configured as a 2.1 system? Now I have Windows 7 & Realtek HD On-board sound which gives absolutely no bass. My System Specs Computer type PC/Desktop System Manufacturer/Model Number Custom Build OS Windows 7 Pro 64bit build 7601 SP1 CPU Intel Core I5 3570K 3.4Ghz w/ Zalman CNPS9900NT RT Motherboard MSI